Onze diensten

Brondel Boomverzorging is European Tree Worker gecertificeerd, uw garantie op vakwerk. Eén adres voor al uw vragen en gewenste oplossingen ten aanzien van bomen. Op deze pagina vindt u het overzicht van onze belangrijkste diensten:

Boomverzorging

Brondel Boomverzorging heeft als doel uw bomen veilig én gezond te houden. Onze allround vakbekwame boomverzorgers staan u bij met raad en daad.

Onderzoek

De boomverzorgers van Brondel Boomverzorging herkennen de lichaamstaal van bomen, nodig om de gezondheid en de veiligheid van uw bomen te controleren.

Advies

Met het advies van Brondel Boomverzorging hebt u een antwoord op al uw vragen en een helder overzicht van de te nemen maatregelen.

Aanplanten/verplanten

Goed boombeheer, dat is de juiste boom op de juiste plaats. Brondel Boomverzorging verzoent het welzijn van de boom met de verwachtingen van de klant.

Standplaatsverbetering

De factoren die op een bepaalde plaats een boom beïnvloeden, dat is de stand- of groeiplaats en die kan verbeterd worden door Brondel Boomverzorging.

Snoeien

De boomverzorgers van Brondel Boomverzorging hebben een gedegen bomenkennis, vakmanschap en ervaring. Uw garantie op prima snoeiwerk.

Vellen

Vellen, kappen of rooien en frezen? Soms is er helaas geen andere optie. Neem contact op met de vakmannen van Brondel Boomverzorging.

Bestrijding processierups

Brondel Boomverzorging is gespecialiseerd in de bestrijding van de eikenprocessierups: opsporen, preventie, curatieve bestrijding en totaalbeheer.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x