Over ons

Van harte welkom op onze website! Ik ben Maxime, zaakvoerder van Brondel Boomverzorging uit ’s Gravenwezel, houder van het European Tree Worker certificaat en lid van vakorganisatie Bomen Beter Beheren. Samen met mijn team van uitvoerende boomverzorgers, boomtechnisch adviseurs en gepassioneerde grondmedewerkers staan wij garant voor veilig werk, met respect voor boom en omgeving.

Brondel Boomverzorging hecht belang aan het eindbeeld dat u als klant beoogt. Het eindbeeld dat is de toekomst van de boom. Om tot het gewenste resultaat te komen hanteren wij een wetenschappelijk onderbouwde aanpak waarbij rekening wordt gehouden met de bodem en de boomeigen leef- en verdedigingssystemen. Expertise over bomen is een combinatie van nieuwsgierigheid, opleiding én ervaring. Wij breiden onze vakkennis continu uit door bijscholingen, praktijkdagen en seminaries via o.a. Inverde (de opleidingstak van het Agentschap voor Natuur en Bos) en bijeenkomsten georganiseerd door B.A.As. - Belgian Arborist Associations vzw.

Iedereen kan zich boomverzorger of 'boomchirurg' noemen, maar hoe weet u of een aannemer er ook echt iets van kent? Overheidsdiensten stellen daarom het ETW-certificaat als vereiste bij werken aan en rond bomen. Om het ETW-certificaat te behalen moet een boomverzorger zijn vakbekwaamheid aantonen in een uitgebreid examen onder de supervisie van de European Arboricultural Council (EAC). Hoewel ETW in de meeste Europese landen de standaard is, is het keurmerk bij veel mensen helaas nog onbekend. Als particulier kan u gemakkelijk achterhalen of een aannemer ETW-gecertificeerd is via de lijst van vakbekwame boomverzorgers.

De activiteiten van Brondel Boomverzorging beperken zich niet alleen tot het klimwerk, het snoeien en het vellen van bomen. Wij inspecteren bomen, geven advies, wij verbeteren de groeiplaats, wij planten en verplanten bomen, wij bestrijden de eikenprocessierups en ga zo maar door. Brondel Boomverzorging, dat is boomverzorging van A tot Z.

Ons beroep spreekt tot de verbeelding. Mijn enthousiasme over de bomen deel ik dan ook graag met anderen via opleidingen, workshops en teambuildings. Neem contact op met Brondel Boomverzorging, ik sta u graag te woord!

 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x